El cotxe ha bolcat i el conductor ha quedat ferit greu
Un ferit greu en accident a la ronda de Dalt de Barcelona entre les sortides 6 i 7
Barcelona

Un mort i tres ferits greus en tres accidents de trànsit a Juncosa, Massanes i Barcelona

L'accident mortal ha estat a Juncosa, a les Garrigues, on una moto ha sortit de la via a la C-242

RedaccióActualitzat

Un motorista ha mort aquest matí quan el seu vehicle ha sortit de la via per on circulava, la C-242, a l'altura de Juncosa, a les Garrigues.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís del sinistre a tres quarts de deu del matí. La víctima mortal és un home de 46 anys veí de Valls.

Fins al lloc de l'accident, s'hi han desplaçat tres patrulles dels Mossos, una dotació dels Bombers, una ambulància i un helicòpter medicalitzat del Servei d'Emergències Mèdiques.

Xoc entre un camió i un turisme

Dues persones han resultat ferides greus i tres menys greus en el xoc entre un camió i un turisme aquest divendres poc abans del migdia al terme a la GI-555, al seu pas per Massanes, a la Selva.

Quatre dels ferits viatjaven en el turisme, dels quals dos tenen pronòstic greu. Tots ells han estat traslladats a l'Hospital Josep Trueta, un dels greus en helicòpter. El conductor del camió, també en estat menys greu, ha estat evacuat a l'Hospital Santa Caterina de Salt.

L'accident s'ha produït quan passaven pocs minuts de tres quarts de dotze al quilòmetre 9,5 de la GI-555, on s'ha hagut de tallar el trànsit en els dos sentits de la circulació.

Accident a la ronda de Dalt

I, a la ronda de Dalt de Barcelona, un cotxe ha bolcat quan circulava en direcció al nus de la Trinitat entre les sortides 6 i 7.

El conductor del vehicle, que anava sol, s'hauria adormit al volant. Ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

 

Anar al contingut