Sant Adrià de Besòs

Un mort i tres ferits, dos de greus, en topar dos vehicles a la Ronda Litoral

El sinistre ha tingut lloc per causes que encara no se saben al punt quilomètric 4 de la Ronda Litoral, al seu pas per Sant Adrià de Besòs, i s'hi han vist involucrats dos vehicles. Ha mort el passatger del darrere d'un dels vehicles i han quedat ferits greus dos homes que han estat traslladats a l'Hospital del Mar i a Sant Pau. Una tercera persona ha quedat ferida, encara que no se n'ha especificat l'estat.

RedaccióActualitzat

Una persona ha mort i tres més han quedat ferides, almenys dues de gravetat, en un accident de trànsit aquesta matinada. El sinistre ha tingut lloc per causes que encara no se saben al punt quilomètric 4 de la Ronda Litoral, al seu pas per Sant Adrià de Besòs, i s'hi han vist involucrats dos vehicles, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Ha mort el passatger del darrere d'un dels vehicles, de 31 anys, i han quedat ferits de caràcter greu un home de 42 anys, que ha estat traslladat a l'Hospital del Mar de Barcelona, i un altre de 38 anys, que ara està hospitalitzat a Sant Pau. Una tercera persona ha quedat ferida, encara que no se  n'ha especificat l'estat, i també està ingressada a l'Hospital del Mar.

Quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, efectius de la Policia Local de Sant Adrià i de la Guàrdia Urbana de Barcelona, així com quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins el lloc dels fets.

 

Anar al contingut