Afganistan

Un mort i set ferits a Kabul, que s'ha vist sacsejada amb diverses explosions per segon dia consecutiu

Per segon dia consecutiu, la capital de l'Afganistan s'ha vist sacsejada per explosions. Se n'han registrat unes cinc i han causat almenys un mort i set ferits. Una de les deflagracions ha afectat un autobús que portava a la feina un grup de funcionaris del Ministeri de Comerç. Ha deixat un mort i quatre ferits. Poc abans un altre artefacte, que també estava amagat en un carretó, ha esclatat al sud de la capital afganesa, prop d'una seu governamental. Aquest tenia com a objectiu el pas d'un autobús que transportava personal de l'exèrcit. El conductor ha perdut el control i s'ha encastat en uns grans magatzems, on l'autobús s'ha cremat completament i ha causat diversos ferits.

Actualitzat

Almenys una persona ha mort i set més han quedat ferides arran de les noves explosions registrades a Kabul per segon dia consecutiu. El portaveu del Ministeri de l'Interior, Yousuf Stanizai, ha explicat que la primera explosió s'ha produït en un autobús que portava a la feina un grup de funcionaris del Ministeri de Comerç, a la zona de Khair Khana, al nord de la capital. L'explosió ha mort un afganès i n'ha ferit quatre més.

Poc després, un altre artefacte, que també estava amagat en un carretó, ha esclatat al sud de la capital afganesa, prop d'una seu governamental. Aquest tenia com a objectiu el pas d'un vehicle de l'exèrcit: el conductor ha perdut el control i s'ha encastat en uns grans magatzems, on l'autobús s'ha cremat completament i ha causat diversos ferits.

Les dues explosions han tingut lloc en hora punta del matí. Amb tot, s'han registrat entre dues i tres explosions més sense que, de moment, s'hagin confirmat ferits.

Ahir una bomba va matar tres persones i en va ferir quatre més a Kabul, en la primera explosió en ple centre de Kabul des fa almenys dos anys. L'atemptat es va produir davant del Ministeri de Justícia, on les finestres es van trencar arran de l'ona expansiva.

Anar al contingut