Els Bombers treballen en un dels turismes accidentats a l'AP-7
Els Bombers treballen en un dels turismes accidentats a l'AP-7
Santa Perpètua de Mogoda

Un mort i nou ferits en la col·lisió entre un camió i dos turismes a l'AP-7 a Santa Perpètua de Mogoda

El camió ha envestit els dos turismes, que estaven aturats al voral de l'autopista

RedaccióActualitzat

La col·lisió entre un camió i dos turismes a l'AP-7 a Santa Perpètua de Mogoda ha deixat un mort i nou persones ferides de diversa consideració. Quatre dels ferits són menors d'edat.

Per causes que encara s'estan investigant, un camió tràiler ha envestit dos turismes aturats al voral. L'accident ha passat a dos quarts de quatre de la matinada al punt quilomètric 141,7, de l'AP-7, al terme municipal de Santa Perpètua de Mogoda.

En el primer turisme hi viatjaven quatre persones. El conductor ha mort i la persona que anava al seient del copilot i dos menors que anaven als seients del darrere estan ferits.

A l'altre turisme hi viatjaven cinc persones que han resultat ferides, dos d'elles estan en estat crític.

El conductor del camió, amb ferides lleus, ja ha estat donat d'alta.

Els ferits han estat traslladats al Parc Taulí, a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona i als hospitals de Granollers i Mollet.

La retirada dels vehicles accidentats ha obligat a tallar completament la via en sentit Girona durant unes hores i desviar el transit pel lateral de l'AP-7. A primera hora del matí encara hi havia dos carrils de l'autopista en sentit Girona tallats, fet que ha provocat més de vuit quilòmetres de congestió a l'AP-7.

Arran del sinistre s'han activat onze dotacions dels Mossos d'Esquadra, nou ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i nou vehicles dels Bombers de la Generalitat.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut