Imatge general d'un dels cotxes accidentats a la N-260, a pocs quilòmetres de Sort, el 5 de desembre del 2017. (horitzontal)
Imatge general d'un dels cotxes accidentats a la N-260, a pocs quilòmetres de Sort, el 5 de desembre del 2017. (horitzontal)

Un mort i dos ferits en un xoc entre dos turismes a l'N-260 a Sort

Actualitzat

ACN Sort.-Una persona ha mort aquest dimarts a la tarda en un xoc entre dos turismes a l'N-260 a Sort, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'accident s'ha produït poc abans de dos quarts de quatre de la tarda al quilòmetre 284 on, per causes que es desconeixen, dos turismes han col·lidit i el conductor d'un dels vehicles sinistrats ha resultat mort. La víctima és A.S.F. de 74 anys i veí de Sort. També, el conductor i el passatger davanter de l'altre vehicle han quedat ferits de poca gravetat i han estat traslladats a l'Hospital Comarcal del Pallars. A l'N-260 a Sort se circula amb pas alternatiu i es registra mig quilòmetre de cues en els dos sentits, segons el Servei Català de Trànsit. Fins al lloc del sinistre s'hi ha desplaçat quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM.

(En aquesta actualització es detalla l'edat i el veïnatge de la víctima i s'afegeix també l'estat dels dos ferits)

Anar al contingut