Jaén

Un mort i dos desapareguts per les fortes pluges a Jaén

La Guàrdia Civil ha localitzat el cadàver d'un home arrossegat per la pluja a Chillúevar, a Jaén. La família de la víctima, de 67 anys, n'havia denunciat la desaparició. Per ara, no se saben les causes de la mort. Dues persones més estan desaparegudes també per culpa de la riuada a la província de Jaén. Els desapareguts anaven en un tot terreny que l'aigua va arrossegar. La policia només ha trobat algunes restes del vehicle.

Actualitzat
Els desapareguts, J.T.N i I.N.V., veïns d'edat avançada de les localitats d'Úbeda i Sabiote, circulaven per l'anomenat Puente del Badilllo, a la carretera que uneix Sabiote i Santisteban del Puerto, quan la crescuda del riu Guadalimar els va arrossegar. Testimonis dels fets van donar l'avís a la Guàrdia Civil.

Membres dels Bombers d'Úbeda, de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Sabiote van començar la recerca. A les dues de la matinada, davant de les males condicions meteorològiques, van decidir parar i tornar a reprendre les tasques al matí. De moment, només han trobat restes del vehicle dos quilòmetres més avall del pont.

Les pluges caigudes la tarda de dijous van arribar els 100 litres per metre quadrat i van provocar la crescuda del riu Guadalimar, en el qual conflueixen diversos rierols.
Anar al contingut