Efectius policials i dels bombers a l'exterior del pàrquing on hi ha hagut l'explosió.
Efectius policials i dels Bombers a l'exterior del pàrquing on hi ha hagut l'explosió
Viladecans

Un mort per una explosió provocada en un aparcament de Viladecans

Els Mossos investiguen indicis que vinculen els fets amb l'atac amb artefactes, l'any 2012, al macropostíbul Paradise de la Jonquera

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home a causa de l'explosió d'un cotxe en un aparcament subterrani de dues plantes de Viladecans. L'explosió ha estat provocada. Els Mossos treballen amb la hipòtesi d'un homicidi relacionat amb el crim organitzat. De fet, investiguen indicis que vinculen els fets amb l'atac amb artefactes, l'any 2012, al macropostíbul Paradise de la Jonquera.

En qualsevol cas, descarten que es tracti d'un atemptat terrorista.

Els bombers han trobat dins del pàrquing el cos d'una persona sense vida, pendent encara d'identificar. L'estat en què ha quedat el cos de la víctima en complica la identificació, que s'haurà de fer a l'Institut de Medicina Legal.

Els Bombers també han evacuat una altra persona de l'interior de l'ascensor de l'edifici i l'han portat fins a l'Hospital Moisés Broggi. És una dona que ja s'ha descartat que tingui cap relació amb la víctima mortal. 

Els Tedax han recollit proves a l'escenari dels fets, on la comitiva judicial que ha de fer l'aixecament del cadàver no ha pogut entrar fins gairebé a les 17.00 a causa del fum.

 

Deu dotacions dels Bombers s'han desplaçat a la zona després d'haver estat alertats a les 11.38 d'una explosió amb incendi en un pàrquing situat al número 6 del carrer Santiago Rossinyol i Prats.

 

L'incendi, que ja està extingit, ha cremat dos vehicles que es trobaven a la primera planta del pàrquing.

Com a mesura preventiva, han estat desallotjats els veïns de 4 blocs del carrer Santiago Rossinyol i Prats, que encara no han pogut tornar a casa. L'Ajuntament de Viladecans ha anunciat que, si convé, els oferirà allotjament per si han de passar la nit fora de casa.

Anar al contingut