Àvila

Un mort en un incendi a la vall del Tiétar, a Àvila

Una persona ha mort en un incendi que crema a la vall del Tiétar, a Àvila, a Castella i Lleó. La víctima mortal és un home que era dins del seu domicili, situat en una urbanització afectada pel foc. Pel que fa a la dona que estava desapareguda, ja l'han trobada i en bon estat de salut. Les flames afecten ja tres termes municipals i 15 dotacions dels bombers treballen per apagar el foc. Protecció Civil manté activada per dimecres l'alerta màxima de risc d'incendis a tot l'estat. El perill de focs és significativament superior a l'habitual en aquesta època de l'any.

Actualitzat
Com a mesura de precaució han desallotjat els veïns de diverses urbanitzacions de Mombeltrán i part dels habitants del municipi de Cuevas del Valle. Els evacuats passen les hores en diversos poliesportius i instituts habilitats en altres localitats de la zona.

Pel que fa la víctima mortal, a l'espera de les proves d'ADN, tot apunta que és un professor de l'institut Vall del Tiétar, que tenia 63 anys i que estava d'excedència. L'home era a la casa que tenia a Las Majadas, dins el terme municipal d'Arenas de San Pedro, però fora del nucli urbà. Alguns veïns han explicat que han intentat apagar el foc amb mitjans propis.

Pel que fa a la persona que havia desaparegut, és una dona a qui han trobat hores després en perfecte estat de salut.
Anar al contingut