Aquest és el punt on el turisme ha bolcat i ha sortit de la via
Aquest és el punt on el turisme ha bolcat i ha sortit de la via
Espluga de Francolí

Un mort en accident de cotxe a l'N-240 a l'Espluga de Francolí, a la Conca de Barberà

Per causes que encara s'estan investigant, un turisme ha sortit de la via, ha bolcat i com a conseqüència ha mort la passatgera del darrere del vehicle.

RedaccióActualitzat

El Servei Català de Trànsit informa que s'ha registrat un accident de trànsit mortal al punt quilomètric 42 de l'N-240 a l'altura de l'Espluga de Francolí, a la Conca de Barberà, en sentit Tarragona. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís del sinistre cap a les quatre de la tarda.

Per causes que encara s'estan investigant, un turisme ha sortit de la via i ha bolcat. Com a conseqüència de l'accident ha mort la passatgera del darrere del vehicle.

A més, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques, el conductor i el passatger que anava assegut al costat del pilot del vehicle han resultat ferits de gravetat i han estat traslladats a l'hospital de Bellvitge i a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona en helicòpter medicalitzat i ambulància respectivament.

En l'accident han treballat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions de Bombers de la Generalitat que han realitzat tasques d'excarceració i tres ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del SEM.

Quant a l'afectació viària, en aquests moments se circula amb pas alternatiu.

Anar al contingut