El descampat on va tenir lloc el crim, entre les poblacions del Perelló i Rasquera.
El descampat on va tenir lloc el crim, entre les poblacions del Perelló i Rasquera.
El Perelló / Rasquera

Un mort a trets en un descampat entre el Perelló i Rasquera

Els Mossos han obert una investigació per buscar l'autor o autors de la mort d'aquest veí de Deltebre de 65 anys.

RedaccióActualitzat

A les Terres de l'Ebre, un home ha mort aquest matí després que algú li ha disparat en un descampat entre les poblacions del Perelló i Rasquera. Segons els veïns, s'han sentit fins a 4 trets. Els Mossos ja han obert investigació i han muntat un dispositiu d'escorcoll i recerca en aquesta zona rural on han passat els fets per buscar l'autor o autors de la mort d'aquest veí de Deltebre de 65 anys. No se'n saben les causes ni les circumstàncies.

La policia ha rebut l'avís que hi havia un home greument ferit en un descampat a quarts de nou del matí. Quan hi han arribat els serveis d'emergència, ja no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida. L'escenari del crim és una finca abandonada propietat de la víctima.

L'Àrea d'Investigació Criminal de les Terres de l'Ebre dels Mossos d'Esquadra ha obert una investigació, en sospitar que la mort d'aquesta persona, que no tenia antecedents penals ni policials, té una arrel criminal i no accidental. De moment es mantenen totes les hipòtesis obertes sobre el possible mòbil del crim. El jutge que dirigeix la investigació sobre aquest cas ha decretat el secret del sumari.

Anar al contingut