Castellbell i el Vilar

Un mort a la C-55 a Castellbell i el Vilar en un matí accidentat a la xarxa viària

Una persona ha mort la matinada de divendres en un accident de trànsit a la carretera C-55 al municipi de Castellbell i el Vilar. Segons informen els Mossos d'Esquadra, l'accident ha tingut lloc poc abans de les cinc de la matinada, quan dos vehicles han xocat frontalment per causes que de moment es desconeixen. L'accident ha obligat a tallar la via al trànsit en tots dos sentits de la marxa. Durant el matí, la circulació s'ha complicat amb diversos accidents a l'AP-7.

Actualitzat
La xarxa viària catalana ha viscut un matí de divendres complicat amb fins a quatre accidents de trànsit. A l'AP-7 a l'altura del peatge de la Roca del Vallès, poc abans de les set del matí, un camió s'ha cremat per una avaria en el motor. L'incident ha obligat a tallar durant uns trenta minuts dos carrils de la via, en sentit cap a Barcelona.

També a l'AP-7, a l'altura de Vidreres i en sentit nord, s'ha produït un xoc entre un cotxe i un camió que transportava gasoil i que ha bolcat. Segons informa Bombers, no s'han produït, però, ferits ni tampoc cap fuita de la mercaderia perillosa. Cap a dos quarts de vuit del matí, s'ha pogut restablir la circulació de l'AP-7 en aquest punt.

A Sant Sadurní d'Osormort, s'ha produït un altre accident amb camió implicat a la carretera BV-5251. La via es manté des de les sis del matí tallada al trànsit en tots dos sentits.

A la C-59 a Castellterçol hi ha uns dos quilòmetres de circulació intensa per la caiguda d'un arbre a la via.


Anar al contingut