La germana del cap de cambrers, Antonello Tievoli, sabia que el buc passaria a prop de la costa
La germana del cap de cambrers, Antonello Tievoli, sabia que el buc passaria a prop de la costa.
Giglio

Un missatge a Facebook avisava que el creuer passaria a prop de la costa

Divendres passat a les 21.08h, Patrizia Tievoli, germana del cap de cambrers del Costa Concordia, Antonello Tievoli, va publicar el missatge a Facebook: "D'aquí a poc passarà a prop el 'Concordia' de Costa Crociere, una salutació gran al meu germà, que a Savona finalment desembarcarà per gaudir d'unes petites vacances".

RedaccióActualitzat
Segons Il Corriere della Sera, el vaixell es va apropar a la costa per a dur a terme un homenatge a Antonello, nascut a Giglio. Aquest acte, que avançava Patrizia Tievoli al seu Facebook, consisteix en apropar el buc a la costa amb els llums i sirenes activades per a que tothom el pugui veure d'aprop i saludar a la tripulació i passatgers.

Sembla, però, que aquest no és un gest aïllat, ja que el passat mes d'agost l'alcalde de Giglio, Sergio Ortello, va escriure una carta al diari digital Giglionews.it, on agraïa públicament que el vaixell hagués passat per l'illa justament aquells dies en els que hi havia tants turistes.

Ara a Facebook, la pàgina "Costa Concordia - 13 Gennaio 2012" acull més de 3.800 seguidors que comenten l'incident i publiquen els seus missatges de condol. 

Anar al contingut