Palma

Un miler de persones fan una cadena contra la corrupció a les Balears

La denominada Plataforma contra la Corrupció i la Dignificació de la Democràcia, formada per unes 120 entitats socials de les Illes Balears, s'ha concentrat aquest dijous al vespre al centre de Palma per formar una cadena humana en protesta contra els últims casos de corrupció política que s'han viscut a l'arxipèlag. En la cadena hi han participat prop d'un miler de ciutadans que han recorregut el centre de la ciutat fent crits contra la corrupció en les institucions.

Actualitzat
Els manifestants han encerclat els edificis del Parlament, el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma. Aquest ha estat el primer acte d'un seguit de protestes pels últims casos de corrupció.

Durant l'acte s'han sentit consignes com "Fora lladres" o "On són els diners?" i s'ha llegit un manifest que denuncia la "crisi democràtica" de les Balears que "fa temps que se sabia, però al voltant de la qual ha imperat el silenci."

Entre el casos que han esquitxat les illes hi ha els que investiguen personalitats com la ja expresidenta del Parlament balear Maria Antònia Munar, d'Unió Mallorquina, o l'expresident del govern i del PP balears Jaume Matas.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut