Venècia

"Un mètode perillós", de David Cronenberg, es presenta al Festival de Venècia amb una gran ovació per part del públic

David Cronenberg presenta el seu film "Un mètode perillós" a Venècia. Protagonitzada per Viggo Mortensen en el paper de Sigmund Freud, la trama es mou enmig d'un triangle de relacions amb què el director explica els inicis de la psicoanàlisi. El film ha rebut una gran ovació per part del públic de la Mostra. Steven Soderbergh, fora de concurs, presenta la pel·lícula "Contagion", protagonitzada per Matt Damon, Kate Winslet i Gwyneth Paltrow, entre d'altres.

Actualitzat
Després de la presentació d"Un dios salvaje", de Roman Polanski, ferma candidata al Lleó d'Or de Venècia, David Cronenberg presenta el seu film "Un mètode perillós".

La competició de Venècia s'ha instal·lat aquest dissabte en un terreny més personal i minoritari amb les dues películes projectades a concurs; "Alpis", del grec Iorgos Lathimos, i "Poulet aux prunes", de Marjane Satrapi i Vincent Paronnaud.

Lathimos repeteix amb el seu tema de sempre, l'exploració de la soledat, però aquesta vegada des d'un punt de vista diferent. "Alpis" -"Alps"- explica la història d'un grup de gent que es dedica a consolar persones que han perdut un ésser estimat substituint el mort.

Una pel.lícula ben diferent és "Poulet aux prunes", de Marjane Satrapi i Vincent Paronnaud, que explica la història del romàntic germà del seu avi, un personatge que ja apareixia en el seu film anterior "Persépolis", que va ser nominat als Oscars el 2007. Satrapi ha portat al cinema un projecte a mig camí entre el conte i la faula en la lluita per un amor impossible.
A "Poulet aux prunes" apareixen Golshifteh Farahani, María de Medeiros, Isabella Rossellini i Chiara Mastroianni.

Dos films molt diferents que abaixen el llistó de les estrelles que havia presentat el 68è Festival Internacional de Venècia fins al moment, però que no desentonen amb el bon nivell exposat fins ara.

Soderbergh també presenta pel·lícula


Fora de concurs, el cineasta americà Steven Soderbergh presenta el film "Contagion". La trama explica de forma realista la propagació d'un virus mortífer i fins al moment desconegut. La cinta, que ha tingut una discreta acollida per part del públic de la Mostra, és protagonitzada per Matt Damon, Marion Cotillard, Jude Law, Kate Winslet i Gwyneth Paltrow.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut