Salt

Un metge de Salt, suspès i expedientat per presumptes abusos sexuals

La direcció de l'Hospital Santa Caterina de Salt ha suspès de sou i feina un metge a qui acusen d'abusos sexuals a diverses pacients. Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest metge de 53 anys a principis de març, però van deixar sense efecte l'arrest en espera que el jutge el citi a declarar. La primera denúncia es va presentar al desembre. Va ser a partir d'aquest primer cas que la direcció li va obrir un expedient informatiu. A mitjans de febrer, es va separar temporalment el metge del seu lloc de treball fins que es resolgui el cas.

Actualitzat
La llum d'alarma la va donar una pacient, que va presentar una queixa per abusos sexuals el 22 de desembre a la Unitat d'Atenció a l'Usuari. La direcció de l'Hospital Santa Caterina de Salt va obrir un expedient informatiu al facultatiu a l'espera d'aclarir la veracitat de la denúncia.

Les primeres investigacions van mostrar indicis que fonamentaven la denúncia. L'expedient informatiu va donar pas a un expedient disciplinari amb l'adopció de mesures cautelars de separació temporal del servei fins a la resolució del cas.

La direcció del centre es troba actualment en l'anàlisi final de les al·legacions per part del denunciat i, posteriorment, resoldrà l'expedient disciplinari. Aquest procés es realitza de forma paral·lela a l'obert als tribunals.


Anar al contingut