Façana de l'hospital on està ingressada una filla de les víctimes. (Foto: EFE)
Un equip de Salut Pública de la Junta d'Andalusia ha realitzat una mostra epidemiològica del domicili de la família. (Foto: EFE)
Alcalá de Guadaíra

Un matrimoni i una de les seves filles moren per una intoxicació alimentària a Sevilla

Una segona filla del matrimoni, també intoxicada, es recupera favorablement. Fonts de la investigació han explicat que les víctimes vivien de la recollida de cartrons i s'alimentaven de menjar caducat que els donaven. El cas està sota secret de sumari.

RedaccióActualitzat

Una intoxicació alimentària ha causat la mort de tres membres d'una mateixa família, un home de 31 anys; la seva dona, de 50, i la seva filla, de 14, a Alcalá de Guadaíra, a Sevilla, segons ha informat l'ajuntament de la localitat.

Una altra filla del matrimoni, de 13 anys, ha estat ingressada amb el mateix quadre clínic que la resta de la família, però ella evoluciona favorablement, segons l'últim comunicat mèdic fet públic aquest diumenge al matí.

Evitar especulacions

Fonts de la investigació han explicat que les víctimes vivien de la recollida de cartrons i s'alimentaven de menjar caducat que els donaven. Les primeres indagacions apunten que els afectats es van començar a trobar malament després d'haver menjat peix. Malgrat tot, des de l'ajuntament de la localitat on residien es recorda que el cas està sota secret de sumari i, en un comunicat, es demana "que no es facin especulacions fins que no es coneguin les veritables causes del dramàtic succés".

Les mateixes fonts han informat que la família residia a Alcalá de Guadaíra des de feia anys però que no eren usuaris habituals dels serveis socials de la ciutat, tot i que l'octubre passat, el pare de la família -una de les víctimes- "va sol·licitar el salari social".

Un equip de Salut Pública de la Junta d'Andalusia ha realitzat una mostra epidemiològica del domicili de la família els resultats de la qual encara no es coneixen.

Anar al contingut