La Selva del Camp

Un matrimoni d'ancians mor en ser envestit per un tren en un pas a nivell sense barreres

Un matrimoni de 74 i 70 anys ha mort a la Selva del Camp quan un tren ha envestit la furgoneta que ocupaven. El vehicle circulava per un camí lateral de terra que surt de la carretera C-14 al quilòmetre 16 i creua la via en un pas sense guarda ni barreres. Una màquina de tren que viatjava sense vagons s'ha trobat la furgoneta en aquest pas i no ha pogut frenar. Els Bombers de la Generalitat han desplaçat diverses unitats fins al lloc dels fets per rescatar els cadàvers de les dues persones, que han mort de manera immediata a causa de l'impacte. L'accident ha afectat la circulació ferroviària de la línia Barcelona-Tarragona-Lleida.

Actualitzat

Les víctimes de l'accident tenien una finca pels voltants i solien travessar la via del tren pel camí de terra per accedir-hi.

La circulació ferroviària ha estat interrompuda pel sinistre, ja que la locomotora ha quedat avariada. Segons fonts de Renfe, els trens s'han desviat per la línia Valls-Plana de Picamoixons i paral·lelament s'ha posat en marxa d'un dispositiu de transport alternatiu amb autocars.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut