Un grup de treballadors

Un magnat xinès gasta 7 milions d'euros per pagar unes vacances a Madrid i Barcelona a 2.500 treballadors

El president del Grup Tiens, Li Jinyuan, invertirà més de 7 milions d'euros en 1.650 habitacions d'hotel, 70 autobusos o quatre trens AVE per als seus empleats

RedaccióActualitzat

El president del Grup Tiens, l'empresari i filàntrop Li Jinyuan, ha escollit Espanya per invitar uns 2.500 dels seus treballadors a passar unes vacances plenes d'activitats lúdiques i culturals. L'empresari xinès invertirà més de 7 milions d'euros en 1.650 habitacions d'hotel, 70 autobusos o quatre trens AVE. L'any passat va fer el mateix a França: uns 6.500 empleats van anar de vacances pagades a París i Niça.

Els treballadors de Tiens -la majoria de la Xina- arribaran esglaonadament a l'aeroport de Barajas dimecres que ve en més de vint vols. S'estaran a Madrid fins al diumenge 8 de maig, que agafaran quatre trens AVE cap a Barcelona, on s'estaran fins al dia 10. 

Un programa ple d'activitats

Als treballadors de Tiens els espera un programa complet d'activitats culturals i lúdiques. Visites guiades al Palau Reial de Madrid, a la ciutat monumental de Toledo i a la Sagrada Família de Barcelona. Es farà també un espectacle taurí a la plaça de toros de Moralzarzal.

També s'han tancat visites a centres comercials com El Corte Inglés o La Roca Village. 

A Madrid faran un gran acte divendres amb el lema "Hola, Espanya! Hola, Tiens!" En aquest acte, els més de 2.500 treballadors de Tiens desplegaran una bandera gegant de 100x60 metres i 500 quilos de pes amb les paraules 'pau' i 'progrés'. 

Una imatge semblant es va poder veure a Niça l'any passat. Aleshores, tots els treballadors van formar aquesta frase: "Tiens' dream is Nice in the Côte d'Azur". I van entrar al Guinness de rècords per haver fet la frase humana més llarga del món.

Li Jinyuan assegura que l'objectiu del viatge és impulsar l'intercanvi cultural. "La història, la cultura , la magnífica diversitat geogràfica i gastronòmica d'Europa en general, i d'Espanya en particular, fan que sigui el lloc ideal perquè el Grup Tiens celebri aquest gran esdeveniment", ha explicat el magnat xinès.

 


 

 

Anar al contingut