Una ampolla buida en primer pla i un grup de joves al fons asseguts a terra.
El "macrobotellón" pretenia ser la trobada alterativa a la cancel·lada Festa de la Paella.
València

Un "macrobotellón" organitzat a través de la xarxa obliga a tancar la Universitat de València

Part de les classes suspeses i diversos edificis tancats. Aquesta ha estat la reacció de la Universitat de València davant d'un "macrobotellón" organitzat pels estudiants a través de les xarxes Tuenti i Facebook en resposta a la negativa del centre a organitzar un esdeveniment popular conegut com la Festa de la Paella, que se celebrava anualment en honor dels alumnes. La cancel·lació de la festa, fruit segons l'Associació Valenciana d'Estudiants Universitaris d'una mala gestió dels òrgans universitaris, suma de desinterès, incapacitat i interessos econòmics, ha propiciat que es fes la convocatòria alternativa.

Actualitzat
Les autoritats universitàries han justificat la suspensió d'algunes de les classes de les facultats de Dret i Economia, així com el tancament de diversos edificis com una mesura de prevenció després que alguns dels participants a les "Paelles alternatives" haguessin accedit a les aules sense autorització.

El col·lectiu estudiantil assegura que aquesta reacció és la "demostració última de la incapacitat acadèmica" per dirigir la institució.


Anar al contingut