Un dels llits del local Siesta&Go, perquè els clients facin la migdiada
Un dels llits del local Siesta&Go, perquè els clients facin la migdiada
Madrid

Un local on fer la migdiada al bell mig de Madrid

Aquest estiu s'ha inaugurat un negoci pioner: 19 llits on fer la migdiada durant les pauses de la feina

Rafel BagotActualitzat

Aquest estiu s'ha inaugurat a Madrid un negoci pioner: un local per fer migdiades durant les pauses de la feina. La mitja hora val entre 4 i 7 euros depenent de si triem dormir en una llitera o en una habitació individual. Es paga per minuts i hi ha un total de 19 llits disponibles.

La idea del negoci cal buscar-lo en les famoses càpsules per anar a dormir del Japó. Ho explica l'encarregat de Siesta&Go, Johan Grillo:

"La meva cap va anar de viatge a Tokio i es va adonar que un "bar de migdiades" és una cosa normal allà. Ho va voler implementar a Espanya. I, bé? Què hi ha més espanyol que una migdiada?"

Diversos experts coincideixen a destacar els nombrosos avantatges que té la migdiada. El director de la clínica The Sleep School, Guy Meadows, considera la migdiada el "potenciador natural de rendiment més poderós que hi ha":

"Incrementa els nivells d'energia, la memòria, els nivells de motivació, l'atenció crucial i la concentració. I, de fet, hem vist que pots doblar la capacitat individual de solucionar un problema creatiu després d'haver fet una migdiada, comparat amb si no l'haguessis fet."

A partir d'ara, aquells a qui els agafi son després de dinar i siguin al carrer, potser tenen la solució més a prop del que es pensen.

 

Anar al contingut