Imatge d'arxiu d'una noia vestida de núvia.
El llibre ja és líder de vendes a Itàlia i s'inspira en la frase "esposes, estigueu subjectes als vostres marits", de Sant Pau als Efesis.
Granada

Un llibre editat per l'Arquebisbat de Granada defensa la submissió de les dones als seus marits

Com ha de ser una dona un cop casada? "Submisa". Aquesta és la conclusió defensada en el llibre "Casa't i sigues submisa", de l'autora italiana Costanza Miriano, que, per 16 euros, ensenya les dones "obediència lleial i generosa". El llibre ha estat editat per l'arquebisbat de Granada.

RedaccióActualitzat
Com ha de ser una dona un cop casada? "Submisa". Aquesta és la conclusió defensada en el llibre "Casa't i sigues submisa", de l'autora italiana Costanza Miriano, que, per 16 euros, ensenya a les dones "obediència lleial i generosa".

El tema no tindria més rellevància si no fos perquè l'obra ha estat editada per "Nuevo Inicio", una iniciativa de l'Arquebisbat de Granada. De fet, aquesta publicació inaugura la col·lecció Quotidiana, dedicada a la vida experimentada a través dels ulls de la dona i des de la fe cristiana, segons detalla l'Arquebisbat de Granada.

El llibre ja és líder de vendes a Itàlia i s'inspira en la frase "esposes, estigueu subjectes als vostres marits", de Sant Pau, als Efesis.

Anar al contingut