Tortosa

Un jutjat de Tortosa investiga deu agents dels Mossos per irregularitats en les subhastes de vehicles embargats

També s'investiga el director de l'Oficina de la Tresoreria de la Seguretat Social de Tortosa

RedaccióActualitzat

El jutjat de Tortosa investiga deu agents dels Mossos d'Esquadra per suposades irregularitats comeses en la subhasta de vehicles embargats. També hi estarien implicats el director de l'Oficina de la Tresoreria de la Seguretat Social de Tortosa i dos familiars dels agents policials. 

La investigació la va iniciar la Divisió d'Assumptes Interns dels mateixos Mossos al febrer arran d'una denúncia anònima. S'alertava de possibles irregularitats en el procediment de subhasta dels vehicles embargats per la Seguretat Social. Segons la denúncia, alguns vehicles embargats a Tortosa podrien haver estat adquirits per agents dels Mossos o pels seus familiars

El jutjat ha citat a declarar els tretze investigats al gener pels suposats delictes de tràfic d'influències, negociació i activitat prohibida a funcionari públic i abús en l'exercici de la seva funció.

El jutge intentarà aclarir el motiu pel qual alguns dels cotxes embargats a Tortosa no es van traslladar al dipòsit general de Tarragona i si el procediment de subhasta pública va ser el correcte i no va haver-hi frau de llei.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut