Terrasses. Via publica. Soroll. Nocturnitat
L'excés de soroll amoïna els veïns
Barcelona

Un jutge condemna a dos anys i mig de presó la propietària d'un bar de Barcelona pel soroll del local

La sentència d'un jutge condemna a dos anys i mig de presó la propietària d'un bar del barri de Sant Martí de Barcelona per l'excés de soroll del seu establiment. La dona haurà d'indemnitzar amb 9.000 euros els veïns que hi ha sobre el bar.

RedaccióActualitzat
Un jutjat de Barcelona ha condemnat a dos anys i mig de presó la propietària d'un bar del barri de Sant Martí de Barcelona per l'excés de soroll dels equips de so del seu local. La sentència subratlla que, diàriament i en horari nocturn, va arribar a superar el doble de decibels permesos. La dona també haurà d'indemnitzar els veïns de sobre el bar amb 9.000 euros perquè la família que hi viu -que té un nadó- ha vist violada la seva intimitat durant molt de temps i ha tingut un patiment psíquic injustificat.

L'Ajuntament de Barcelona havia obert expedients administratius al local els anys 2008 i 2010, uns expedients que va arxivar perquè la propietària del bar va solucionar les irregularitats. A partir del 2010, però, l'excés de soroll es va repetir sense que la condemnada fes res per evitar-ho. La sentència recull que els veïns van trucar una trentena de vegades a la Guàrdia Urbana queixant-se de la situació entre els mesos de juny i juliol del 2010.

La sentència del jutge es pot recórrer a l'Audiència de Barcelona.



Anar al contingut