Domicili d'Abrera on es van produir els fets
Domicili d'Abrera on es van produir els fets
Abrera

Un jove mor després de ser immobilitzat per ingressar-lo en un centre psiquiàtric

El SEM, Mossos i policia local el van reduir per ficar-lo a l'ambulància, on va tenir una aturada cardiorespiratòria

Actualitzat

Un jove de 27 anys va morir divendres passat a Abrera, al Baix Llobregat, després que els Mossos d'Esquadra, la policia local i els tècnics del Sistema d'Emergències Mèdiques, el SEM, el reduïssin quan es resistia a ser traslladat a un centre psiquiàtric.

Els fets van passar cap a les dues del migdia, quan un home jove, fort i molt corpulent que va reaccionar de manera "agitada" i "agressiva" quan se l'intentava convèncer que pugés a l'ambulància, segons els Mossos d'Esquadra.

Per ordres mèdiques se n'havia determinat l'ingrés en un centre d'atenció psiquiàtrica. L'home va reaccionar amb agressivitat quan el Servei d'Emergències Mèdiques, SEM, el va anar a buscar a casa. En un primer moment, es va intentar convèncer el malalt, també davant la policia i els familiars: Però no ho van aconseguir, i va haver de ser reduït.

Els Mossos i la policia local van haver d'ajudar a contenir-lo i a ficar-lo a l'ambulància. Quan ja es trobava lligat a la llitera, va entrar en aturada cardiorespiratòria. Els tècnics del SEM van provar de reanimar-lo, però va arribar mort a l'hospital.

Els Mossos d'Esquadra investiguen si hi va haver cap negligència i han obert diligències informatives per aclarir els fets, que està en mans del jutjat d'instrucció 2 de Martorell.

ARXIVAT A:
SalutMossos d'Esquadra
Anar al contingut