Pou a Xella
Pou a Xella
Xella

Un jove confessa el crim de la noia trobada morta a Xella, la Canal de Navarrés

El detingut de 20 anys era amic de la víctima encara que no tenia cap vinculació sentimental amb ella

RedaccióActualitzat

El cadàver d'una adolescent ha estat localitzat aquest divendres al migdia en un pou pròxim al municipi valencià de Xella, segons han informat fonts de la investigació.

El cos de la noia l'han trobat nu en un avenc, a pocs metres de la casa familiar. La Guàrdia Civil ha investigat durant tot el dia si es tractava de l'adolescent de 16 anys de la localitat que figurava com a desapareguda des de dimecres, fet pel qual la seva mare havia presentat denúncia.

La nena, Vanessa, va anar dimecres passat al cinema amb dos amics, va tornar i va sopar al seu domicili i després va dir a la seva mare que se n'anava a casa d'unes amigues.

"Aparentment, es quedava a dormir a casa d'unes amigues, però l'endemà no va anar al col·legi", de manera que la mare va presentar aquest dijous a la tarda la denúncia. Tot això ho explicava el delegat del govern al País Valencià, Juan Carlos Moragues, a primera hora d'aquest divendres, abans de trobar-se el cos d'una adolescent a la mateixa zona.

Des de l'alcaldia de l'Ajuntament de Xella es va fer públic aquest dijous a la nit un ban per informar la població de la desaparició i intentar ajudar a localitzar la menor.

Detingut un jove de l'entorn de l'adolescent que, més tard, ha confessat el crim

Aquest mateix divendres, quan s'ha localitzat el cadàver, la Guàrdia Civil han detingut un jove de l'entorn de l'adolescent desapareguda. El noi, de 20 anys, ha confessat a la Guàrdia Civil ser l'autor de l'homicidi. Segons sembla, era amic de la víctima, però no mantenia cap relació sentimental amb ella.

Anar al contingut