La Almunia de Doña Godina

Un joier mor degollat a mans d'uns suposats atracadors al municipi saragossà de La Almunia de Doña Godina

Uns desconeguts han mort aquest dimecres un joier al qual han atracat a la localitat de La Almunia de Doña Godina, a Saragossa. Segons l'alcalde del poble, els fets han passat cap a la una del migdia quan dos homes han entrat a la joieria i han intentat atracar-la. Alguns testimonis els han vist sortir de l'establiment i fugir en un cotxe. El joier ha mort degollat a causa d'una ferida d'arma blanca. Efectius de la Guàrdia Civil i la Policia Judicial s'han desplaçat al lloc dels fets per aclarir el que ha passat.

Actualitzat
Fonts de la investigació han explicat que el joier, Juan Carlos Lafuente Callejero, de 42 anys, ha mort degollat. El cos l'han trobat a la rebotiga de l'establiment. Els fets han passat en un moment de molta circulació a la plaça on està situada la joieria, ja que hi ha molts més establiments comercials.

Alguns testimonis han explicat que han vist sortir del comerç dos homes corpulents amb bosses, i per tant una hipòtesi del crim és l'atracament.

Agents de la Guàrdia Civil han fet la inspecció ocular i la recollida de mostres de la joieria, i també han interrogat amics i familiars de la víctima. Al mateix temps, han posat en marxa un dispositiu per buscar els sospitosos per les carreteres que envolten el municipi, situat al costat de l'autovia que uneix Madrid i Saragossa.
Anar al contingut