Buenos Aires

Un informe forense encarregat per la família conclou que el fiscal argentí Alberto Nisman va morir assassinat

La fiscal que porta el cas de la mort d'Alberto Nisman afirma que no està clar que es tractés d'un homicidi i encara no descarta cap hipòtesi

RedaccióActualitzat

El fiscal argentí Alberto Nisman, trobat mort fa un mes i mig en circumstàncies encara no aclarides, va morir assassinat, segons un informe de la seva família.

La jutge Sandra Arroyo, exdona del fiscal Nisman, ha presentat les conclusions d'un informe forense encarregat per la família, que descarta el suïcidi i assegura que Nisman va ser víctima d'un homicidi.

L'informe l'haurien elaborat pèrits independents i, segons aquesta investigació, es descarta que el tret al cap que va acabar amb la vida del fiscal fos causat per un accident o un suïcidi.

La fiscal que porta el cas de la mort d'Alberto Nisman, Viviana Fein, ha reaccionat dient que encara no està clar que es tractés d'un homicidi i que ella continua sense descartar cap hipòtesi.

Nisman investigava l'atemptat, el 1994, contra un centre jueu que va deixar 85 morts, i se'l va trobar mort després de denunciar la presidenta argentina, Cristina Fernández de Kirchner, pel presumpte encobriment dels terroristes iranians acusats de l'atac.

El fiscal tenia previst presentar el mateix dia de la seva mort, davant el Parlament argentí, més proves, més escoltes telefòniques, que implicaven la presidenta i els serveis secrets de la Casa Rosada en l'atemptat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut