Barcelona

Un informe dels Mossos diu que el motorista que va morir en xocar amb un vehicle policial va creuar el semàfor en groc a gran velocitat

Un informe intern dels Mossos d'Esquadra assegura que el motorista que va morir després de xocar amb un vehicle policial a la cruïlla entre els carrers Ausiàs March i Roger de Flor va creuar el semàfor en groc a gran velocitat. Segons l'informe, la furgoneta policial hauria reduït la velocitat fins gairebé aturar-se just abans de creuar Ausiàs March, i quan el vehicle policial ja estava travessant la motocicleta va aparèixer de sobte i va col·lidir amb el lateral davanter de la furgoneta.

Actualitzat

A la cruïlla de l'Eixample de Barcelona entre els carrers Ausiàs March i Roger de Flor és on un motorista va morir envestit per una furgoneta dels Mossos d'Esquadra. Dues unitats de les brigades mòbils de la policia es van saltar el semàfor en vermell quan es dirigien amb les llums i les sirenes posades cap a una manifestació veïnal contra la narcosala de la Vall d'hebron. Com a resultat de l'accident el motorista va morir a l'acte.

Un informe intern dels Mossos assegura que el motorista va creuar el semàfor en groc a gran velocitat. L'informe diu que la furgoneta de la brigada mòbil del Mossos havia reduït la velocitat fins a gairebé aturar-se abans de creuar el carrer Ausiàs March. També explica que quan va sentir i veure els senyals acústics i lluminosos tots els vehicles que circulaven pel carrer Ausiàs March es van aturar i llavors la furgoneta va decidir travessar l'encreuament. L'informe recull que quan el vehicle policial ja estava travessant, la motocicleta va aparèixer de sobte i va col·lidir amb el lateral davanter de la furgoneta. L'escrit defensa que el fet que el vehicle policial fos desplaçat per l'impacte és un reflex de la velocitat amb què circulava el motorista. Aquest desplaçament va provocar que la furgoneta topés amb un cotxe estacionat.

Els vehicles d'emergència tenen prioritat de pas quan van amb les sirenes i els llums activats, però no estan exempts de les responsabilitats després d'un accident d'aquestes característiques.

Els sis passatgers de la furgoneta policial estan de baixa després de rebre assistència mèdica i també se'ls ha proporcionat assistència psicològica, segons informacions dels Mossos. Són els agents de la Guàrdia Urbana qui han pres declaració als testimonis de l'accident per confeccionar l'atestat corresponent i un jutge investigarà el cas, com és habitual.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut