Lloret de Mar

Un incendi en un hotel de Lloret obliga a desallotjar més de 370 persones i atendre 7 intoxicats

Catorze dotacions de bombers han treballat en un incendi que s'ha originat a la planta baixa de l'hotel Gran Garbí de Lloret de Mar. Hi ha 376 desallotjats i s'han hagut d'atendre 7 intoxicats lleus per inhalació de fum. El foc ja està apagat, però els bombers analitzen les causes per saber si els clients i el personal podran tornar-hi aviat.

RedaccióActualitzat
Un incendi a l'hotel Gran Garbí de Lloret de Mar ha obligat a desallotjar clients i personal de l'establiment mentre s'han dut a terme els treballs d'extinció, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els bombers han arribat a lloc cap a les 13.45, després de la recepció de l'avís d'emergència.

Segons han precisat, de moment, les flames han afectat el menjador de l'hotel, ubicat a la primera de les sis plantes de l'edifici. Hi ha 376 desallotjats i s'han hagut d'atendre set intoxicats lleus per inhalació de fum. El foc ja està apagat, però els bombers analitzen les causes per saber si els clients i el personal podran tornar-hi aviat.

En l'incendi, hi han treballat catorze dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat. A més, al lloc s'hi han desplaçat vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local, al costat d'unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques.
Anar al contingut