Els bombers revisen les teules de l'habitatge afectat.
Els bombers revisen les teules de l'habitatge afectat.
Barruera

Un incendi crema vuit pisos d'un edifici d'apartaments de Barruera, a la Vall de Boí

Els veïns afectats pel foc no podran tornar a casa seva fins que l'habitatge no es reconstrueixi del tot

RedaccióActualitzat

Un incendi ha cremat totalment vuit pisos d'un habitatge d'apartaments de Barruera, a la Vall de Boí. A més, la coberta de la casa del costat s'ha ensorrat. No hi ha ferits, però s'han desallotjat vuit persones de manera preventiva.

Els veïns dels apartaments afectats no podran tornar a casa seva "fins que l'habitatge no estigui completament reconstruït", segons ha dit el sergent del Parc de Bombers de Sort i responsable de l'operatiu, Ignasi Doll. Els Bombers han remullat l'immoble i durant tot el dia desmuntaran les bigues, revisaran les teules i les xemeneies del bloc.

El foc ha començat poc després de la una de la matinada en un bloc de vint-i-quatre apartaments situat al carrer Major de Barruera, a l'Alta Ribagorça. L'edifici té tres plantes i les golfes. Segons els bombers, les flames han cremat totalment vuit pisos de la planta superior i cinc més de les plantes inferiors han quedat afectats de manera parcial.

De moment no se saben les causes d'aquest incendi. Els bombers hi han treballat amb onze dotacions i l'han controlat a dos quarts de set del matí.

 

 

Anar al contingut