Restes d'una de les parades calcinades del mercat
Restes d'una de les parades calcinades del mercat
Barcelona

Un incendi crema quatre parades del mercat provisional del Ninot i obliga a tancar-lo fins dimecres

Quatre parades han quedat calcinades pel foc, així com una part de la lona que cobreix el recinte. No hi ha hagut cap ferit. El mercat queda tancat fins dimecres.

RedaccióActualitzat
Un incendi de nit al mercat del Ninot de Barcelona obliga a tancar la instal·lació provisional aquest dissabte. Els Bombers van extingir en menys d'una hora el foc que va començar a cremar cap a les onze de la nit d'aquest divendres a l'interior del mercat del Ninot, a l'Eixample de Barcelona.

Quatre parades del mercat han quedat calcinades pel foc i la resta del mercat ha resultat afectat pel fum. A més de les quatre parades també s'ha cremat part de la lona que cobreix la carpa on provisionalment hi ha les parades, mentre l'edifici antic del mercat se segueix remodelant.

Ningú no ha resultat ferit pel foc, i encara es desconeixen les causes que l'han provocat. 

Els paradistes s'han trobat que no hi podran entrar fins dimecres i lamenten que aquest dissabte no podran obrir. Les úniques parades que funcionen amb tota normalitat són les que hi ha a l'exterior del recinte, és a dir, les quaranta parades de productes no alimentaris


Anar al contingut