Cotxe cremat durant l'incendi a Cardedeu
Cotxe cremat durant l'incendi a Cardedeu
Cardedeu

Un incendi a Cardedeu crema prop de 9 hectàrees i dues cases d'una urbanització

Setze dotacions de bombers i cinc mitjans aeris han treballat per extingir el foc

RedaccióActualitzat

Els Bombers de la Generalitat tenen controlat l'incendi originat aquest diumenge a Cardedeu, al Vallès Oriental, que finalment ha cremat 8,7 hectàrees. El foc ha cremat 5,7 hectàrees de vegetació agrícola, 2 de vegetació urbana i 1 de vegetació forestal. Les flames han calcinat dues cases, un vehicle i un cobert de 250 metres quadrats amb 15 tones de llenya al seu interior.

L'avís del foc es va rebre a les dues del migdia en una zona boscosa i de camps al costat de la urbanització Bellavista de Cardedeu. Fins al lloc es va desplaçar un màxim de 16 dotacions terrestres de Bombers de la Generalitat i 5 mitjans aeris.

El fum era visible des de bona part de la zona i de la carretera AP-7, i moltes persones n'han publicat imatges a les xarxes socials.

A causa de l'incendi han quedat afectades dues cases i algun turisme aparcat.

 

A l'incendi de vegetació forestal i agrícola de #Cardedeu han quedat afectats 2 cases i algun turisme #bomberscat pic.twitter.com/ejyJUgkyz

— Bombers. Generalitat (@bomberscat) July 5, 2015


L'onada de calor dels últims dies ha deixat Catalunya en una situació molt complicada pel que fa a incendis. Hi ha 35 comarques en prealerta per les altes temperatures i el perill de foc.

 

Anar al contingut