Pequín

Un home salva una suïcida atrapant-la en plena caiguda a la Xina

La noia s'havia tirat al buit saltant des del cinquè pis de l'edifici, segons sembla en un intent de suïcidi, però l'home ha aconseguit aturar-la subjectant-la del braç.

RedaccióActualitzat
Un home que estava abocat al seu balcó ha aconseguit atrapar en plena caiguda una noia de 20 anys que, suposadament, volia suïcidar-se. La premsa local xinesa ha informat dels fets que han tingut lloc a la província nord-oriental xinesa de Heilongjiang.

La noia s'havia llançat al buit saltant des del cinquè pis de l'edifici, però l'home ha aconseguit aturar-la subjectant-la del braç. Segons el relat del diari "Heilongjiang Morning Post", l'home, que vivia al quart pis, ha demostrat grans reflexos i força, ja que l'impacte gairebé també l'ha tirat a ell. Afortunadament no ha estat així i ha aconseguit salvar la noia d'una caiguda que hauria resultat fatal.

Després de ser agafada pel braç, la noia ha quedat suspesa uns 20 minuts, que és el temps que han tardat els bombers i altres veïns que han acudit a ajudar-la en aconseguir que pogués entrar per la finestra de l'apartament del seu salvador.

L'escena ha estat enregistrada i fotografiada, i els mitjans de comunicació de la Xina l'han començat a difondre.

No és la primera vegada que es produeixen salvaments dramàtics de suïcides a la Xina: l'any passat, la imatge d'un policia que va atrapar de forma similar una dona (que va intentar suïcidar-se saltant des d'un setè pis vestida de núvia) va guanyar un dels premis World Press Photo 2012.

A més, els mitjans de comunicació també es van fer ressò ara fa un any del salvament d'una nena de 7 anys que va caure d'un tercer pis a Nova York. Diversos transeünts van aturar la caiguda de manera que la nena va sortir il·lesa.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut