Barcelona

Un home mor tirotejat en una botiga d'alimentació del barri de les Corts de Barcelona

Un home ha mort a trets aquest migdia a la botiga de queviures Punt Alimentació, regentada per ciutadans de nacionalitat pakistanesa al barri de les Corts de Barcelona. El mort és el propietari de la botiga, situada al carrer Caballero. Si bé en un principi s'han relacionat els fets amb un intent de robatori, aquesta tesi perd força davant d'una possible venjança, segons han explicat fonts pròximes a la investigació dels Mossos d'Esquadra.

Actualitzat
Un home d'origen pakistanès, de 24 anys, que regentava una botiga d'alimentació al carrer Caballero, al barri de les Corts, ha mort després que li han disparat 5 trets. L'altre dependent n'ha quedat il·lès.

Els fets han tingut lloc al voltant de tres quarts de dues del migdia i diversos testimonis han pogut veure sortir corrents de la botiga un home jove, alt i prim que duia una gorra, texans i samarreta.

Segons les primeres investigacions del Mossos d'Esquadra, es descarta l'atracament com a mòbil ja que l'agressor no ha robat res, per això, estan estudiant la tesi d'una possible venjança. Amb tot, fonts policials de l'ACN afirmen que la víctima no tenia antecedents judicials.

Els veïns de la zona han quedat commocionats per la mort del seu veí, que feia entre sis i set anys que era propietari de la botiga i declaren que "era una persona molt agradable i que mantenia bona relació amb tots els clients".



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut