Ja són sis les víctimes mortals de l'onada de calor a Catalunya
Ja són sis les víctimes mortals de l'onada de calor a Catalunya
Barcelona

Un home mor per un possible cop de calor a Barcelona

Si es confirma, seria la quarta víctima mortal a Catalunya i la desena de l'estat per l'onada de calor, que ja ha acabat

RedaccióActualitzat

La mort d'un treballador d'una obra al carrer, aquest dimarts a la tarda, per un possible cop de calor seria la quarta víctima mortal d'aquesta onada de calor a Catalunya, i la desena d'Espanya.

El Servei d'Emergències Mèdiques ha rebut l'avís dels fets poc abans de les 5 de la tarda.

La víctima tenia 62 anys i s'afegeix a les dues persones més que van morir després de ser ingressades a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, i una altra que va morir també a Barcelona, a l'Hospital Clínic, després de tenir un cop de calor al carrer Berlín.  

Notícia relacionada: Rècords de calor mundial al mes de juliol

En el cas de Tarragona, un de les víctimes va ingressar a l'UCI de l'hospital dijous i va morir dissabte. L'home anava indocumentat, el van trobar en un carrer de Constantí i encara l'han d'identificar.

Tampoc duia documentació l'altra víctima tarragonina, un home d'uns 60 anys que va ingressar a l'hospital en estat molt crític. El van hospitalitzar dissabte i va morir la tarda del mateix dia.

A la resta de l'estat, quatre persones han mort a Extremadura i dues més a Múrcia per les altes temperatures.

Protecció Civil ha tancat l'alerta del pla PROCICAT per onada de calor que es va activar dijous passat, 2 d'agost, un cop el Servei Meteorològic de Catalunya ha donat per acabat l'episodi de calor.

 

 

 

ARXIVAT A:
Salut
Anar al contingut