Un home mor per un cop de calor a Tortosa

Per ara hi ha quatre víctimes confirmades de l'onada de calor, i dues més que s'investiga si també han mort a causa de l'episodi

RedaccióActualitzat

Un home de 41 anys ha mort per un cop de calor a Tortosa, segons ha informat el Departament de Salut. Per ara, comptant aquesta, hi ha quatre víctimes confirmades de l'onada de calor a Catalunya, i dues més que s'investiga si també han mort a causa de l'episodi.

La víctima, treballador d'una obra, es va trobar indisposada al carrer aquest dimarts i va morir en ser trasllada a un centre sanitari.

Divendres passat un altre home, de mitjana edat, va ser atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques per un cop de calor i traslladat a l'Hospital Clínic, on va acabar morint.

A l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, un pacient va ingressar dijous a l'UCI també per un cop de calor i va morir dissabte. L'home havia estat trobat en un carrer de Constantí.

I també dissabte, al mateix hospital Joan XXIII de Tarragona, hi va ingressar un home d'uns 60 anys en estat molt crític i va morir la mateixa tarda de dissabte.

Mentrestant, s'esperen els resultats de les investigacions de l'Agència de Salut Pública de Catalunya de dos possibles casos més per un cop de calor: un home de 62 anys que va morir ahir a Barcelona, a la via pública, i un altre home, en aquest cas de 45 anys, que va morir dilluns a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Aquest dimarts, la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat va tancar l'alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya Procicat per onada de calor que es va activar dijous passat, 2 d'agost. El Servei Meteorològic de Catalunya va donar per acabat l'episodi de calor.

Des de dijous dia 2 fins aquest dimecres, el 061 CatSalut Respon ha atès 453 trucades relacionades amb l'onada de calor, incloent consultes telefòniques i mobilització de recursos del SEM.

ARXIVAT A:
Salut
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut