Edifici de Tossa de Mar on ha mort un home de 39 anys víctima d'un incendi a casa seva (ACN)
Edifici de Tossa de Mar on ha mort un home de 39 anys víctima d'un incendi a casa seva (ACN)
Tossa de Mar

Un home mor en un incendi a casa seva a Tossa de Mar

L'incendi només ha afectat un habitatge, els bombers l'han pogut apagar en tan sols mitja hora i les quinze persones que viuen a l'edifici han pogut tornar a casa seva aquesta mateixa nit

RedaccióActualitzat

Aquest dimarts a la nit, un incendi en un pis de Tossa de Mar va causar la mort a un home. Poc abans de les 12 de la nit, els bombers van rebre l'avís que hi havia un incendi al carrer Ferran Agulló de la localitat.

S'hi van desplaçar vuit dotacions, que van trobar un habitatge completament afectat pel foc. Durant les tasques d'extinció van descobrir el cadàver d'un home de 39 anys a la cuina de l'habitatge.

 


Els veïns han pogut dormir a casa

Mentre els bombers treballaven en l'extinció, els Mossos d'Esquadra han evacuat les 15 persones que hi havia en aquells moments a les quatre plantes del bloc de pisos. Cap no ha resultat ferida.

Poc després de dos quarts d'una de la matinada, el foc ja estava totalment apagat. Després de comprovar que l'estructura de l'edifici no havia resultat afectada, els veïns han pogut tornar a casa abans de les tres de la matinada.

Anar al contingut