Reus

Un home mor atropellat quan anava caminant pel voral de la C-14 a Reus

L'home tornava a casa caminant per la carretera perquè la Guàrdia Urbana de Reus li ha immobilitzat el vehicle quan ha donat positiu en un control d'alcoholèmia

RedaccióActualitzat

Un home ha mort aquest dissabte, de matinada, atropellat per un vehicle a la C-14, al terme municipal de Reus, al Baix Camp.

Passades les sis de la matinada, els Mossos han rebut l'avís d'un atropellament mortal en un lateral de la C-14, a Reus. La víctima és un home de 44 anys que caminava pel voral de la via quan un cotxe l'ha envestit.

Segons la família, l'home tornava a casa, a la Selva del Camp, per la carretera, perquè la Guàrdia Urbana de Reus li ha immobilitzat el vehicle al centre de la ciutat quan ha donat positiu en un control d'alcoholèmia.

Segons l'Ajuntament de Reus, l'home multiplicava gairebé per cinc l'índex permès d'alcohol: 1,19 en aire expirat, i per això li han immobilitzat el cotxe. La Guàrdia Urbana li ha entregat les diligències perquè, tractant-se d'una alcoholèmia penal, aquest dissabte al matí s'havia de presentar al jutjat per a la celebració d'un judici ràpid. Però dues hores després ha mort atropellat a uns quilòmetres d'on li havien fet la prova.

La família es pregunta ara si s'hagués pogut evitar. Pensen que, si no estava en condicions de conduir, també li haurien d'haver impedit marxar caminant.

Segons ha explicat la Guàrdia Urbana, una cosa és que no pugui conduir perquè dona positiu i l'altra que no pugui marxar caminant, com és el cas. Diuen que l'home se'n va anar a peu, que com que no presentava cap risc per la seva salut ni va demanar cap ajuda se'l va deixar marxar, com s'ha de fer en aquests casos.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut