Girona

Un home mor apunyalat durant una baralla a les portes d'un bar de Girona

Un home de 35 anys ha mort a Girona després de ser apunyalat en el transcurs d'una baralla a l'exterior d'un bar del barri de Santa Eugènia. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per intentar localitzar l'autor material del crim, que de moment ja ha estat identificat. Una altre home ha estat detingut per un presumpte delicte d'encobriment de l'apunyalament mortal.

Actualitzat
Els fets han passat a la mitjanit prop de la coneguda com a plaça del Barco, al carrer Agudes de la ciutat de Girona, quan, pel que sembla, dos individus s'han embrancat en una baralla a l'exterior d'un bar i un d'ells ha apunyalat mortalment l'altre. Els Mossos han rebut l'avís de la baralla i immediatament han arribat al lloc, juntament amb els serveis sanitaris, que no han pogut fer res per salvar la vida de la víctima, un home de 35 anys de nacionalitat espanyola.

Els agents han obert una investigació per determinar el mòbil del crim i trobar el presumpte autor de l'apunyalament. Segons han explicat diversos testimonis, els dos homes es coneixien, i de fet la policia ha pogut identificar el presumpte homicida gràcies a les declaracions de familiars de la víctima.
Anar al contingut