Hospital San Agustín, Linares
Hospital San Agustín, Linares

Un home mor a Jaén després d'una baralla amb l'amo de la casa on intentava robar

Actualitzat

Una persona ha mort per ferides d'arma blanca després que, suposadament, entrés a robar a un domicili de La Carolina, a Jaén. L'amo de la casa el va enxampar i es van barallar. L'home de la casa està ingressat en observació a l'Hospital de Linares perquè presenta policontusions, però no està greu; es preveu que rebi l'alta durant les pròximes hores.

Aquest dimarts a la matinada, els veïns van sentir l'amo de la casa que demanava ajuda per la finestra de casa seva mentre subjectava un ganivet tacat de sang. Van trucar a la policia i els serveis sanitaris també van traslladar-se fins al lloc dels fets. Tot i així, no van poder fer res per salvar-li la vida.

L'amo estava nerviós, tenia cops al cos i va ser traslladat a l'Hospital. A fora de la casa on van succeir els fets, hi havia una dona, parella del presumpte lladre, que va ser traslladada a les dependències de la Guàrdia Civil.

Segons ha informat Antonio Sanz, el delegat del govern espanyol a Andalusia, la detinguda i la persona morta tenen antecedents "per tot tipus de furts, robatoris i lesions". Les primeres hipòtesis sobre el cas apunten que l'amo viu sol i s'hauria trobat al suposat lladre a dins de casa. Se sospita que la víctima mortal havia accedit a l'interior amb la intenció de robar. Tot i així, encara s'està investigant.

Anar al contingut