Alins

Un home mor a Alins a conseqüència d'un accident de quad en una pista forestal

Un home de 50 anys i nacionalitat francesa ha mort i un menor d'edat que viatjava amb ell ha resultat ferit lleu arran de l'accident d'un quad que circulava per una pista forestal que uneix Tor i Pal, al municipi d'Alins (Pallars Sobirà). L'accident ha tingut lloc al voltant de la una del migdia d'aquest dimarts.

RedaccióActualitzat
Un home de 50 anys i nacionalitat francesa ha mort i un menor d'edat ha resultat ferit lleu arran de l'accident d'un quad que circulava per una pista forestal que uneix Tor i Pal, al municipi d'Alins (Pallars Sobirà). L'accident ha tingut lloc al voltant de la una del migdia d'aquest dimarts quan un dels dos quads que circulava per aquell tram de la pista forestal ha sortit de la via i ha caigut per un terraplè.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dues patrulles dels Mossos d'Esquadra i un helicòpter del Grup d'Actuacions Especials (GRAE). Una de les persones accidentades ha quedat inconscient i ha mort minuts més tard, mentre que l'altre ocupant del quad ha quedat ferit i ha estat evacuat a l'Hospital d'Andorra amb un helicòpter del GRAE. A hores d'ara, encara s'estan investigant les causes de l'accident.
Anar al contingut