Baton Rouge

Un exmarine negre mata tres policies i en fereix tres més a Baton Rouge, als Estats Units

L'home ha començat a disparar indiscriminadament en una de les avingudes d'aquesta ciutat de Louisiana

RedaccióActualitzat

Nou tiroteig als Estats Units. Una persona ha disparat contra la multitud a Baton Rouge, a l'estat de Louisiana. El tirador, Gavin Eugene Long, un exmarine negre de 29 anys i nascut a Kansas, ha estat abatut.

L'alcalde de Baton Rouge, Melvin Holden, ha confirmat que tres policies han mort. Hi hauria tres agents més ferits de bala.

Un portaveu de la policia de Baton Rouge ha confirmat que els agents ferits han estat traslladats a hospitals de la zona. N'hi ha un que està greu.

Com ha anat el tiroteig

Un home vestit de negre i amb la cara tapada ha començat a disparar indiscriminadament en una de les avingudes de la ciutat. El cap de la policia demanava, en un principi, a qui tingués informació que la fes arribar perquè es pensava que eren més persones les implicades. Per això, inicialment, la policia buscava una o dues persones més.

Els fets han passat als voltants de la cruïlla de l'autopista d'Airline amb l'autopista de Hammond, a Baton Rouge. Això és a prop de la comissaria central de la ciutat.

La zona ha quedat acordonada durant foça estona.

Un historial de violència policial

A Baton Rouge, la mort d'un jove negre abatut per la policia a principis de mes va generar una onada de protestes i violència a tot el país, també a Dallas, a Texas, on cinc policies van ser assassinats per un jove negre.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut