La policia ha acordonat la zona dels fets (Reuters)
La policia ha acordonat la zona dels fets (Reuters)
Fresno

Un home mata tres persones a Califòrnia i crida "Al·là és gran" quan el detenen

L'assassí, que està relacionat amb delictes d'armes i drogues, expressa en el seu perfil de Facebook que odia les persones de raça blanca

RedaccióActualitzat

Un tiroteig als Estats Units, a la ciutat californiana de Fresno, ha acabat amb la mort de tres persones. Una quarta ha resultat ferida. L'autor del crim és un home negre de 39 anys, Kori Ali Muhammad, que ja ha estat detingut per la policia. En el moment de la detenció, l'home hauria cridat "Al·là és gran" però la policia, tot i que el tenia fitxat, considera que encara és massa aviat per parlar de terrorisme islamista.

L'autor dels trets ha disparat contra les víctimes en tres llocs diferents de Fresno, una ciutat de mig milió d'habitants. Un dels morts era un passatger d'un camió, la segona víctima estava en la cruïlla de dos carrers i el tercer objectiu era una persona que estava als voltants d'un local d'una organització catòlica.

La policia ha informat que el detingut està relacionat també amb la mort d'un guàrdia de seguretat d'un motel dijous passat. "Ha estat un acte aleatori de violència", ha assenyalat un oficial, que ha afegit que en un sol minut s'haurien disparat setze trets. Kori Ali Muhammad té un llarg historial relacionat amb delictes d'armes i drogues, així com per llançar amenaces terroristes. La policia ha indicat que l'assassí diu en el seu perfil de Facebook que odia les persones de raça blanca i el govern.

Anar al contingut