Tenerife

Un home mata d'un tret d'escopeta la dona i intenta suïcidar-se a Tenerife

Una altra víctima de violència domèstica. Un home de 61 anys hauria assassinat la seva dona, de 56, i després ha intentat suïcidar-se. Els fets han passat al municipi de Santa Úrsula, a Tenerife, quan la dona ha rebut, presumptament de mans del seu marit, una tret d'escopeta al cap. L'home té una ferida a la cara però la seva vida no corre perill.

Actualitzat
La Guàrdia Civil ha rebut a les deu de la nit l'avís de l'existència d'un cadàver a l'interior d'un habitatge situat al barri de La Corujera, a Santa Úrsula. Quan hi ha arribat hi han trobat el cos sense vida de la dona, que presentava un tret d'escopeta al cap que hauria estat disparat amb una escopeta de caça.

L'home, amb una ferida a la cara causada per la mateixa arma, ja havia estat traslladat a un centre hospitalari. Les investigacions apunten que l'home, que tenia permís d'armes, s'hauria intentat suïcidar disparant-se a la cara després d'haver matat la seva dona. Es troba en estat greu però no es tem per la seva vida.

No hi ha constància que hi hagués antecedents de maltractaments, ni cap ordre judicial d'allunyament. Sembla que la parella no tenia fills.
Anar al contingut