Salou

Un home ingressa a presó per tretze robatoris amb força a segones residències de Salou

S'han recuperat més d'una vintena de televisors de plasma en un dels domicilis on havia robat i que l'home ocupava il·legalment

RedaccióActualitzat

Un home ha ingressat a presó per tretze robatoris amb força a segones residències de Salou, segons han informat aquest dissabte els Mossos d'Esquadra.

La policia va iniciar una investigació policial a finals de gener per un repunt notable dels robatoris amb força a segones residències de dos complexos residencials d'apartaments turístics pròxims a la zona del carrer Madrid de Salou i un tercer de la Pineda, a Vila-seca.

L'home, de 30 anys, va ser detingut el 22 de març en un escorcoll en un pis on els Mossos tenien indicis que el lladre s'havia instal·lat il·legalment, després d'entrar-hi a robar. En l'escorcoll, els agents van localitzar més d'una vintena de televisors sostrets dels altres apartaments, a punt per ser venuts a tercers.

El lladre accedia als domicilis forçant portes i finestres i, un cop a dins, robava els elements de més valor, especialment, els televisors de plasma i pantalles d'ordinador per després revendre'ls al mercat il·legal.

El detingut va passar a disposició judicial al jutjat de primera instància i instrucció número 1 de Tarragona el 24 de març i el jutge en va decretar l'ingrés a presó.

La investigació continua oberta i els Mossos treballen per relacionar el detingut amb altres possibles 32 robatoris amb força a domicilis de Salou que han tingut lloc aquest hivern, i no es descarten noves detencions per receptació del material sostret, de persones que podien col·laborar amb el detingut.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut