El matrimoni amb els seus dos fills. (Foto: India Today)
El matrimoni amb els seus dos fills. (Foto: India Today)

Un home indi de 96 anys es converteix en el pare més vell del món

Un home indi s'ha convertit en el pare més vell del món després d'haver tingut el seu segon fill als 96 anys. L'home ha batut el seu propi rècord perquè el 2010 ja va ser declarat el pare més longeu quan va tenir el primer fill amb 94 anys.

RedaccióActualitzat
Un home indi s'ha convertit en el pare més vell del món, després d'haver tingut el seu segon fill als 96 anys. De fet, ha batut el seu propi rècord perquè el 2010 ja va ser declarat el pare més longeu quan va tenir el primer fill amb 94 anys.

La mare dels nens en té 52. Segons el diari "India Today", la parella es va conèixer fa 17 anys però no havien pogut tenir descendència fins ara. Segons el rotatiu, els veïns no es creuen que, donada la seva edat, siguin els pares biològics dels petits. La família viu d'una petita pensió del pare i del menjar i roba que els hi donen alguns veïns.

L'home ha explicat que la seva longevitat és fruit d'uns hàbits de vida saludables: llevar-se a les 5 del matí, anar a dormir a les vuit, treballar a l'aire lliure i fer una bona alimentació.
Anar al contingut