Londres

Un home ferit i un de detingut en una nova operació antiterrorista a Londres

Nova operació antiterrorista a la capital britànica. Un home ha resultat ferit i a un altre l'han detingut durant una batuda policial que s'ha fet a Londres. El detingut, un jove de qui només se sap que té 23 anys, està prestant declaració, mentre que el ferit ha estat ingressat en un centre hospitalari i no se'n sap l'estat. Dimecres passat, la policia britànica ja va detenir 9 persones en una operació antiterrorista a Manchester, Liverpool i Londres, en què van participar 500 agents.

Actualitzat

Un home ha quedat ferit i una altre ha estat detingut en una batuda antiterrorista al barri londinenc de Forest Gate. Immediatament després, al ferit l'han traslladat en un hospital, mentre que al detingut l'han portat a la comissaria de Londres. Amb tot, la policia encara no ha facilitat les identitats i les nacionalitats dels dos homes. La policia ha traslladat altres persones que es trobaven a l'habitatge on s'ha fet la batuda i els han traslladat a altres propietats. Amb tot, no han no han estat detingudes, segons ha dit un portaveu de la policia metropolitana de Londres. L'operació s'ha dut a terme després de consultar-ho amb els serveis secrets britànics M15, la unitat antiterrorista de Scotland Yard i l'Agència de Protecció de Salut.
Tanmateix, la policia ha assegurat que per ara no hi ha res que indiqui que la població està en perill. En el cas que ho estigués, es prendrien les mesures necessàries.
En qualsevol cas, l'operació no està relacionada amb els atemptats del passat 7 de juliol contra la xarxa de transports de la capital, quan van morir 52 persones. Això sí, des d'aleshores, les forces de l'ordre han portat a terme diferents operacions antiterroristes al Regne Unit. Dimecres passat, la policia britànica ja va detenir nou persones en una operació antiterrorista a Manchester, Liverpool i Londres, en què van participar 500 agents.

Anar al contingut