Niça

Un home és condemnat a pagar 10.000 euros a la seva esposa per no haver tingut sexe amb ella durant anys

Atenció a l'hora d'abusar de la gastada excusa del "carinyo, avui tinc mal de cap". I és que un ciutadà de Niça, al sud-est de França, ha estat condemnat a pagar a la seva dona una indemnització de 10.000 euros per no haver mantingut relacions sexuals amb ella durant alguns anys, segons ha publicat aquest dissabte el rotatiu "Le Parisien". La decisió del jutge culmina així el procés de divorci de la parella.

Actualitzat
Exactament, el dictamen del Tribunal d'Apel·lació de la comuna d'Ais de Provença especifica que condemna l'home, de 51 anys, per "absència de relacions sexuals durant diversos anys".

A més, el tribunal no va acceptar les seves al·legacions, en què addueix que l'únic problema era, "senzillament", que "les relacions s'havien espaiat amb el pas del temps" a causa dels "problemes de salut" que tenia. Deia que patia d'"una fatiga crònica generada pels horaris de feina".

La resposta de la justícia va ser que Jean-Louis G., que és el nom d'ell, "no justifica els problemes de salut que el feien totalment incapaç de tenir relacions íntimes amb la seva esposa".

El sexe, un dels "deures" del matrimoni


Per la seva banda, la dona havia insistit que la manca de sexe entre ells es trobava a l'origen de la seva separació, i que això mateix havia contribuït en gran mesura al deteriorament de la relació. Unes idees que es van veure ratificades en el veredicte del tribunal, que data del mes de maig.

En el mateix dictamen es recorden "els deures del matrimoni", i més en concret que "les relacions sexuals són l'expressió de l'afecte mutu que es professen els cònjuges".

Per a qui s'ho pregunti, la dona no va quantificar, en cap cas, amb quina freqüència hauria volgut fer l'amor amb el seu marit, segons apunta "Le Parisien", que recorda que la normativa francesa no precisa cap límit per definir aquest aspecte, així que deixa la interpretació dels casos en mans dels jutges exclusivament.
Anar al contingut