Sabadell

Un home de Sabadell mata el seu fill de set anys i se suïcida

Infanticidi i posterior suïcidi a Sabadell. Un home ha matat suposadament el seu fill de set anys i després, segons tots els indicis, s'ha suïcidat en un domicili d'aquesta localitat vallesana. Els cadàvers del pare, Francisco Javier A. C., i el seu fill van ser trobats aquest dijous a la nit després que els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de dues possibles morts pels volts de tres quarts de dotze de la nit. Els cadàvers del menor i del seu presumpte assassí presentaven signes evidents de violència. El jutjat de guàrdia de Sabadell i la unitat d'investigació dels Mossos de la ciutat s'han fet càrrec del cas.

Actualitzat
Segons fonts pròximes a la investigació, l'home, de 44 anys, estava divorciat però mantenia una bona relació amb l'exparella, que és qui té la custòdia del menor i li permetia passar algunes tardes amb ell.

Dijous a la tarda la mare va dur el nen amb el seu pare i posteriorment va donar l'avís als Mossos que el fill no havia tornat a l'hora acordada. La policia va anar fins al domicili del progenitor, on van trobar els dos cossos sense vida.
Anar al contingut