Serveis sanitaris retiren el cadàver de la víctima (Foto: ACN)
Serveis sanitaris retiren el cadàver de la víctima (Foto: ACN)
Reus

Un home de 50 anys mor tirotejat en un pis de Reus

Els fets han passat molt a prop del barri Sant Josep Obrer, quan la policia catalana ha rebut l'avís, cap a quarts de nou del matí, i ha trobat en un pis el cadàver de la víctima, amb un mínim d'un tret al pit. Segons els veïns, cap a les vuit una persona ha entrat al pis i ha disparat directament a la víctima.

RedaccióActualitzat
Un home d'uns 50 anys ha mort aquest matí a Reus en un tiroteig, segons informen els Mossos d'Esquadra. Els fets han passat molt a prop del barri Sant Josep Obrer, quan la policia catalana ha rebut l'avís, cap a quarts de nou del matí, i ha trobat en un pis el cadàver de la víctima, amb un tret al pit. Segons els veïns, cap a les vuit una persona ha entrat al pis i ha disparat a la víctima. Al pis, que hauria estat ocupat, hi vivien dos germans amb les seves parelles.

La policia recull indicis al lloc dels fets i no es descarta que pugui tractar-se d'una revenja per un tema de drogues. No s'ha fet cap detenció, però els Mossos mantenen controls a la rotonda de l'autovia de Bellisens, a Tarragona, i a la T-11, a l'altura del centre comercial de les Gavarres.



Anar al contingut